Het Landgoed

Zonnestraal is gelegen op een prachtig landgoed omgeven door 120 hectare bos!

Architectuur

Schitterend hagelwit complex van de beroemde architect Jan Duiker

Parkeren

Beschikking over 200 eigen (gratis) parkeerplaatsen

Elk evenement

Geschikt voor elk evenement op een unieke locatie

Historie

Zeer rijke geschiedenis

Bereikbaarheid

Centraal gelegen in Nederland, nabij Hilversum, direct bereikbaar vanaf de A27

Eventcentrum Zonnestraal is bij uitstek een zeer bijzondere feestlocatie in Hilversum! De voormalig eetzaal/bioscoopzaal/entertainment ruimte van Sanatorium Zonnestraal is gerenoveerd tot een prachtige en unieke locatie voor uw feest met verschillende ruimtes en mogelijkheden. Van een bedrijfsfeest met een groot gezelschap, een jubileum, een verjaardag, een intiem diner, barbecue op ons terras of een bijzonder bruiloftsfeest.

Groot of klein gezelschap, Eventcentrum Zonnestraal verzorgt uw feest tot in de puntjes. Dit alles maakt Eventcentrum Zonnestraal tot één van de mooiste feestlocaties van Hilversum en omgeving. Bekwaam en gastvrij personeel, innovatie en uitstekende service zijn kenmerken van Eventcentrum Zonnestraal. In ons particuliere inspiratieboek vindt u diverse arrangementen voor feesten en partijen.

 

Eventcentrum Zonnestraal beschikt over een groot en prachtig terras met een fenomenaal uitzicht over de heide. Trouwen op het terras, met uw hele gezelschap genieten van een high tea of genieten van de heerlijkheden die onze braaimeester bereid op het terras. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij Eventcentrum Zonnestraal.